Najlepszy Sos Do Spaghetti
Najlepszym sosem do Spaghetti jest bezglutenowe i wegetariańskie SOS. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 208 kalorii, 7G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka papryki, grzybów, oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Kolacja: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami), Spaghetti z tuńczykiem i sosem pomidorowym (Spaghetti al tonno e pomodoro), oraz Spaghetti alle vongole (Spaghetti z sosem z małży).
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodaj pomidory i gotuj przez 10 minut.
Odcedzić i spłukać zimną wodą.
Usuń skórki i wróć pomidory do garnka i rozgnieść je. Wymieszaj pastę pomidorową i 2 szklanki wody. Przykryć i dusić na małym ogniu.
W międzyczasie roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Podsmażyć czosnek i liście laurowe przez 1 minutę, następnie wymieszać cebulę; podsmażyć, aż cebula będzie przezroczysta. Wymieszać z cukinią, zieloną i czerwoną papryką oraz grzybami. Powoli gotować i mieszać przez 5 do 7 protokół.
Warzywa wymieszać z sosem pomidorowym i dodać oregano, włoskie przyprawy, chili w proszku i brązowy cukier. Dusić na małym ogniu przez 6 do 8 godzin. Ser ricotta wymieszać 10 minut przed podaniem.