Najlepszy Sernik

Najlepszy Sernik
Najlepszy sernik to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 671 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz cukier, śmietanę, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Najlepszy Sernik, Sernik Ultimate, oraz Sernik Ultimate.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
W misce do mieszania połącz składniki widelcem, aż będą równomiernie nawilżone. Delikatnie pokryj dno i boki 8-calowej patelni sprężynowej nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
2
Wlej okruchy na patelnię i, używając DNA miarki lub gładkiego DNA szklanki, naciśnij okruchy w dół do podstawy i 1 cal po bokach. Przechowywać w lodówce przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazaBaza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
PatelniaPatelnia
1
W misce miksera elektrycznego ubijaj serek na małej prędkości przez 1 minutę, aż będzie gładki i wolny od grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać jajka, 1 na raz, i nadal bić powoli, aż połączone. Stopniowo dodawać cukier i ubijać, aż będzie kremowy, przez 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
JajkoJajko
3
Dodaj śmietanę, skórkę cytrynową i waniliową. Okresowo zeskrobuj boki miski i bijaki. Ciasto powinno być dobrze wymieszane, ale nie nadmiernie pobite.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wlać nadzienie do patelni wyłożonej skórką i wygładzić wierzch łopatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
5
Patelnię sernika ułożyć na dużym kawałku folii aluminiowej i złożyć boki wokół niej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
6
Umieść patelnię tortową na dużej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
7
Wlać wrzącą wodę do patelni do pieczenia, aż woda znajdzie się mniej więcej w połowie boków patelni sernika; folia zapobiegnie przedostawaniu się wody do sernika.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
8
Piec przez 45 minut. Sernik powinien jeszcze potrząsnąć (po schłodzeniu ujędrni się), więc należy uważać, aby nie rozgotować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Ostudzić na patelni przez 30 minut. Schłodzić w lodówce, luźno przykrytej, przez co najmniej 4 godziny. Poluzuj sernik z boków patelni, przesuwając cienką metalową szpatułkę wokół wewnętrznej krawędzi. Unmold i przenieść na talerz ciasta. Za pomocą szpatułki rozprowadź warstwę ciepłej cytrynowej polewy na powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CytrynaCytryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
10
Sernik pokroić cienkim, nie ząbkowanym nożem, który został zanurzony w gorącej wodzie. Wytrzyj do sucha po każdym cięciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
11
W małym rondlu dodaj wszystkie składniki i gotuj na średnim ogniu przez około 5 minut, aż owoce zaczną się lekko rozkładać. Pozostawić do ostygnięcia przed rozłożeniem na serniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn