Najlepszy Rodzinny Dressing Oyster

Najlepszy Rodzinny Dressing Oyster
Najlepszy rodzinny Dressing ostryg wymaga około 3 godziny i 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 392 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, sos z indyka, jajko i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 36%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Dressing Ostryg, Dressing Ostryg, oraz Dressing Ostryg dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Posmaruj 8 muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W misce ubij mieszankę muffinek kukurydzianych, jajko i mleko do zwilżenia; ciasto będzie lekko grudkowate. Pozostawić ciasto na odpoczynek od 3 do 4 minut, ponownie wymieszać i łyżką ciasto do przygotowanych kubków muffin, napełniając je do połowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muffin Kukurydziany MixMuffin Kukurydziany Mix
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Piec w nagrzanym piekarniku, aż babeczki wzrosną i będą złote, 15 do 20 minut. Wykałaczka włożona w środek muffinki powinna wyjść czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Wyjąć muffinki, ostudzić i grubo pokruszyć muffinki w bardzo dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Zwiększyć ciepło piekarnika do 450 stopni F (230 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Masę biszkoptową umieścić w misce i lekko wymieszać w 1/2 szklanki wody, aby uzyskać miękkie ciasto. Obróć ciasto na mąkę i delikatnie ugniataj 2 lub 3 razy; wklep ciasto o grubości 1/2 cala. Z 2-calowy mąki cutter, pokroić ciasto biszkoptowe na okrągłe, i umieścić herbatniki na nieczystej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Syrop Klonowy I Dodatkowe Kawałki Mlecznej Czekolady I Masła OrzechowegoOpcjonalnie Syrop Klonowy I Dodatkowe Kawałki Mlecznej Czekolady I Masła Orzechowego
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Piec herbatniki w piekarniku 450 stopni, aż lekko złoty kolor, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Wyjąć herbatniki, pozostawić do ostygnięcia na stojaku i grubo pokruszyć herbatniki w misce z okruchami muffinek.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Zmniejsz ciepło piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C); nasmaruj naczynie do pieczenia 11x15 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Roztopić 1/4 szklanki niesolonego masła na dużej patelni; gotować i mieszać cebulę i wątróbki z kurczaka w maśle, aż cebula jest półprzezroczysta i wątróbki z kurczaka nie są już różowe, o 10 protokół. Wciśnij widelec do wątróbek z kurczaka, aby rozgnieść je podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Zdjąć z ognia i odstawić.
12
Umieścić ziołowy farsz mix do dużej miski z okruchami. Pozostałą 1/4 szklanki masła rozpuścić z 1 1/2 szklanki wody w rondlu na średnim ogniu. Jeśli farsz mix pochodzi z oddzielnym pakietem ziół, opróżnić pakiet ziół do rondla i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
13
Wlać mieszaninę na suchą mieszankę farszu i okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów
14
Wlać sos z indyka i wymieszać ugotowane wątróbki z kurczaka z cebulą i masłem. Dużą drewnianą łyżką mieszamy w bulionie z indyka, aż farsz będzie wilgotny, ale nie rozmoczony. Wymieszać z szałwią, tymiankiem, solą i czarnym pieprzem i lekko łyżką sos do przygotowanej blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Bulion Z IndykaBulion Z Indyka
Sos Z IndykaSos Z Indyka
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
15
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 minut; wyjąć z piekarnika i delikatnie wymieszać ostrygi i ich soki. Gotować przez dodatkowe 15 minut. Jeśli chcesz trzymać farsz przez krótki czas, gotuj przez 10 minut po wymieszaniu ostryg, wyjmij z piekarnika, przykryj naczynie folią aluminiową i podawaj tak szybko, jak to możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn