Najlepszy Rodzinny Dressing Oyster
Najlepszy rodzinny Dressing ostryg wymaga około 3 godziny i 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 392 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, sos z indyka, jajko i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 36%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Dressing Ostryg, Dressing Ostryg, oraz Dressing Ostryg dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Posmaruj 8 muffinek.
W misce ubij mieszankę muffinek kukurydzianych, jajko i mleko do zwilżenia; ciasto będzie lekko grudkowate. Pozostawić ciasto na odpoczynek od 3 do 4 minut, ponownie wymieszać i łyżką ciasto do przygotowanych kubków muffin, napełniając je do połowy.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż babeczki wzrosną i będą złote, 15 do 20 minut. Wykałaczka włożona w środek muffinki powinna wyjść czysta.
Wyjąć muffinki, ostudzić i grubo pokruszyć muffinki w bardzo dużej misce.
Zwiększyć ciepło piekarnika do 450 stopni F (230 stopni C).
Masę biszkoptową umieścić w misce i lekko wymieszać w 1/2 szklanki wody, aby uzyskać miękkie ciasto. Obróć ciasto na mąkę i delikatnie ugniataj 2 lub 3 razy; wklep ciasto o grubości 1/2 cala. Z 2-calowy mąki cutter, pokroić ciasto biszkoptowe na okrągłe, i umieścić herbatniki na nieczystej blasze do pieczenia.
Piec herbatniki w piekarniku 450 stopni, aż lekko złoty kolor, o 10 protokół.
Wyjąć herbatniki, pozostawić do ostygnięcia na stojaku i grubo pokruszyć herbatniki w misce z okruchami muffinek.
Zmniejsz ciepło piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C); nasmaruj naczynie do pieczenia 11x15 cali.
Roztopić 1/4 szklanki niesolonego masła na dużej patelni; gotować i mieszać cebulę i wątróbki z kurczaka w maśle, aż cebula jest półprzezroczysta i wątróbki z kurczaka nie są już różowe, o 10 protokół. Wciśnij widelec do wątróbek z kurczaka, aby rozgnieść je podczas gotowania.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Umieścić ziołowy farsz mix do dużej miski z okruchami. Pozostałą 1/4 szklanki masła rozpuścić z 1 1/2 szklanki wody w rondlu na średnim ogniu. Jeśli farsz mix pochodzi z oddzielnym pakietem ziół, opróżnić pakiet ziół do rondla i doprowadzić do wrzenia.
Wlać mieszaninę na suchą mieszankę farszu i okruchy.
Wlać sos z indyka i wymieszać ugotowane wątróbki z kurczaka z cebulą i masłem. Dużą drewnianą łyżką mieszamy w bulionie z indyka, aż farsz będzie wilgotny, ale nie rozmoczony. Wymieszać z szałwią, tymiankiem, solą i czarnym pieprzem i lekko łyżką sos do przygotowanej blachy do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 minut; wyjąć z piekarnika i delikatnie wymieszać ostrygi i ich soki. Gotować przez dodatkowe 15 minut. Jeśli chcesz trzymać farsz przez krótki czas, gotuj przez 10 minut po wymieszaniu ostryg, wyjmij z piekarnika, przykryj naczynie folią aluminiową i podawaj tak szybko, jak to możliwe.