Najlepszy poncz rabarbarowy
Najlepszy poncz rabarbarowy może być właśnie tym południowym przepisem, którego szukasz. Za 30 centów za porcję otrzymasz napój dla 16 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 0 g białka, 0 g tłuszczu i łącznie 77 kalorii. Jeśli masz pod ręką napój gazowany cytrynowo-limonkowy, koncentrat różowej lemoniady, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Świetnie sprawdzi się na Dzień Matki. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, lakto ovo-wegetariańską i przyjazną dla fodmap. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżkową wynoszącą 11%. Wypróbuj poncz rabarbarowy, poncz różowo-rabarbarowy i poncz różowego rabarbaru, aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
W dużym rondlu wymieszaj rabarbar, wodę i cukier. Doprowadzić do wrzenia; zmniejsz ogień i gotuj 5-10 minut lub do momentu, aż rabarbar będzie miękki. Lekko ostudzić.
W blenderze miksuj połowę mieszanki na raz, aż będzie gładka.
Połącz wszystkie składniki w dużym pojemniku; dodać tyle wody, aby uzyskać 1 galon.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje ulubione dania z kuchni południowej. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci połączyć wino z południowymi potrawami. Przyjazny dla żywności riesling lub białe wino musujące będzie pasować do wielu smażonych potraw, a zinfandel świetnie komponuje się z daniami z grilla. Perrier-Jouet Grand Brut z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 57 dolarów za butelkę.
![Perrier-Jouet Grand Brut]()
Perrier-Jouet Grand Brut
Uderzająca świeżość i żywotność kwiatowych i owocowych zapachów (żółtych owoców i świeżych owoców) zakorzenia się, zanim ustąpią subtelnym nutom wanilii i masła, nadając winu owocowy i spójny charakter. Najpierw pojawiają się nuty śliwki wiśniowej, cytryny i bergamotki, następnie ustępują miejsca kwiatom drzew owocowych, takich jak limonka i wiciokrzew. Następnie pojawiają się nuty masła, magdalenki i cukru waniliowego. Trwałe nuty grejpfruta, białych brzoskwiń, zielonych gruszek, jabłoni i zielonych orzechów laskowych dopełniają smaku.