Najlepszy klopsik na całym świecie!

Najlepszy klopsik na całym świecie!
Najlepszy klopsik na całym świecie! może to być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 233 kalorie, 13g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś kawałki boczku, jajko, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Karen ' s World Famous Meatloaf!, Katalog szefa kuchni największy klopsik Świata, oraz Babeczki Sowa O Szerokich Oczach.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wymieszać ketchup, brązowy cukier, boczek bits, ananas, i 1 dash sos Worcestershire razem w małej misce; rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Kawałki BoczkuKawałki Boczku
AnanasAnanas
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć mieloną wołowinę, bułka tarta, solanki, jajko, czosnek, cebula, i 2 kreski sos Worcestershire w dużej misce; dobrze wymieszać. Pat mieszaniny mięsa do 9x5 cala patelni Bochenek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Bułka TartaBułka Tarta
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Krakersy SaltineKrakersy Saltine
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
MięsoMięso
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Piecz klopsy w nagrzanym piekarniku przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z piekarnika; na bochenek wlać gotową masę ananasową. Wróć do piekarnika; piec, aż nie będzie już różowy w środku, o dodatkowe 20 minut. Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 160 stopni F (70 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
AnanasAnanas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn