Najlepsze Pieczone Pekany
Najlepiej Prażone pekany to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 571 kalorii, 7G białka, oraz 51 g tłuszczu każdy. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka białka jaja, zmielony cynamon, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis od Allrecipes ma fanów 194. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%. Podobne przepisy to Pieczony makaron z dyni z sosem pomarańczowo-żurawinowym i miodowo-prażonymi orzechami pekan, Pieczone Przyprawy Pekan, oraz Pieczone Klonowe Orzeszki Pekan.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Białka ubić do spienienia w dużej szklanej lub metalowej misce do miksowania, aż uformują się miękkie szczyty. Podnieś trzepaczkę lub trzepaczkę prosto do góry: białka będą tworzyć miękkie kopce, a nie ostry szczyt.
Połówki orzechów pekan wymieszać z białkiem.
Wymieszać biały cukier, brązowy cukier i cynamon razem w misce; dodać do mieszaniny orzechów pekan i białka jaja i wymieszać.
Spód galaretki polać zmiękczonym masłem.
Rozprowadzić mieszaninę orzechów pekan w równomiernej warstwie na przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż chrupiące, obracając od czasu do czasu, 45 do 60 protokół.