Najlepsze hamburgery BLT z melasą miodową-glazurowany boczek, Grillowana sałata i dymny pomidorowy majonez

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj najlepsze hamburgery BLT z melasą miodową-glazurowany boczek, Grillowana sałata i dymny pomidorowy majonez. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 1342 kalorii, 49g białka, oraz 108 g tłuszczu. Na $3.94 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz bekon z applewood, ocet sherry, majonez i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Boczek, sałata i pomidor sajgonki z sosem Sriracha Mayo, Najlepsze kanapki z homarem, bekonem, sałatą, awokado i pomidorem, oraz Grillowane hamburgery Teriyaki Portobello z miodem Wasabi Mayo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej patelnię grillową nieprzywierającą na średnim ogniu.
Z grubsza posiekaj 6 plastrów boczku i dodaj do patelni grillowej. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż boczek ledwo zaczyna się chrupiące, o 3 do 4 protokół.
Dodać ugotowany boczek do robota kuchennego i proces przez 4 do 5 sekund. Odstawić do późniejszego użycia (w pasztecikach).
W małej misce do mieszania połączyć miód, melasa, ocet, i cayenne i wymieszać, aż dobrze połączone.
Pozostałe 12 plastrów boczku posmarować po obu stronach mieszaniną miodu.
Podgrzej dużą ognioodporną patelnię nonstick na grillu.
Dodać 1/2 boczek i gotować na średnim ogniu, aż chrupiące, o 5 protokół, przewracając raz.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Powtórz z pozostałym boczkiem.
Sałata: namoczyć liście, przez około 10 minut, w kąpieli lodowej, aby zmniejszyć ilość goryczy.
Usuń liście z lodowej kąpieli i osusz papierowymi ręcznikami.
Posmaruj liście 1 łyżką oleju. Umieścić na grillu i krótko gotować z każdej strony.
Przenieść do deski do krojenia i pokroić w paski o szerokości 1 cala. W dużej misce wymieszać pozostałą 1 łyżkę oleju, ocet sherry i musztardę Dijon.
Dodaj radicchio i wrzucić do herbu.
Umieść pomidora na grillu i gotuj przez 6 do 8 minut, obracając od czasu do czasu, aż większość skóry poczerniała.
Przenieść do małej miski i przykryć folią. Po 10 minutach wyciśnij pomidora do sitka, aby usunąć nasiona i większość skóry (możesz zostawić trochę poparzonej skóry). Wyrzucić nasiona i skórę. W misce robota kuchennego, połączyć pomidor, wędzoną paprykę, czosnek i majonez i puree. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Połącz wołowinę, zarezerwowany boczek (który został posiekany w robocie kuchennym), estragon, sól i pieprz w dużej misce.
Dobrze wymieszać, obchodząc się z mięsem jak najmniej, aby uniknąć zagęszczania. Podzielić mieszaninę na 6 równych porcji i uformować w paszteciki, aby dopasować rozmiar bułek.
Posmaruj patelnię grillową olejem roślinnym. Ułóż paszteciki na patelni i gotuj, obracając raz, tylko do czasu zakończenia, o 4 protokół z każdej strony na średnio rzadkie. W ciągu ostatnich kilku minut gotowania, top z równych ilości sera i umieścić bułki, wyciąć bok w dół, na zewnętrznych krawędziach grilla do tostów lekko.
Aby zmontować hamburgery, rozprowadzić dużą ilość dymionego majonezu pomidorowego na ciętej stronie bułek. Spód bułki z 2 plastrami melasy Miodowej-glazurowany boczek, patty z serem i równe ilości grillowanego
Sałata. Przykryć wierzch bułki i podawać.