Najlepsze Ciasto Czekoladowe Krówki
Najlepsze w historii ciasto czekoladowe krówki może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 202 kalorie. Ten przepis służy 30. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Kraftrecipes.com. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz zimną bitą polewę, wodę, półsłodką czekoladę Piekarską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Najlepsze Ciasto Czekoladowe Krówki, Najlepsze Ciasto Czekoladowe Krówki, oraz Ciasto cytrynowe z polewą czekoladową.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Chop 2 oz. czekolada. Ubić ciasto wymieszać, suchy budyń wymieszać, jajka, śmietana, olej i woda w dużej misce z mikserem do wymieszania. Wymieszać z posiekaną czekoladą.
Wlać do 2 (9-calowych) okrągłych patelni rozpylonych sprayem do gotowania.
Piec 30 do 35 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Schłodzić w patelni 10 min. Poluzuj ciasta z boków patelni. Odwróć na stojaki z drutu; delikatnie usuń Patelnie. Fajne ciasta.
Mikrofalówka COOL WHIP i pozostałą czekoladę w mikrofali Miski na wysokości 1-1 / 2 min. lub do momentu całkowitego rozpuszczenia czekolady i dobrze wymieszania mieszaniny, mieszając po 1 min.
Odstawić 15 min. zagęścić.
Ułóż warstwy ciasta na talerzu, wypełniając i lukrując zimną mieszanką.