Najlepsze Ciasto Czekoladowe Krówki

Najlepsze Ciasto Czekoladowe Krówki
Najlepsze w historii ciasto czekoladowe krówki może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 202 kalorie. Ten przepis służy 30. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Kraftrecipes.com. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz zimną bitą polewę, wodę, półsłodką czekoladę Piekarską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Najlepsze Ciasto Czekoladowe Krówki, Najlepsze Ciasto Czekoladowe Krówki, oraz Ciasto cytrynowe z polewą czekoladową.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Chop 2 oz. czekolada. Ubić ciasto wymieszać, suchy budyń wymieszać, jajka, śmietana, olej i woda w dużej misce z mikserem do wymieszania. Wymieszać z posiekaną czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Wlać do 2 (9-calowych) okrągłych patelni rozpylonych sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
4
Piec 30 do 35 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Schłodzić w patelni 10 min. Poluzuj ciasta z boków patelni. Odwróć na stojaki z drutu; delikatnie usuń Patelnie. Fajne ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
5
Mikrofalówka COOL WHIP i pozostałą czekoladę w mikrofali Miski na wysokości 1-1 / 2 min. lub do momentu całkowitego rozpuszczenia czekolady i dobrze wymieszania mieszaniny, mieszając po 1 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Odstawić 15 min. zagęścić.
7
Ułóż warstwy ciasta na talerzu, wypełniając i lukrując zimną mieszanką.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
8
Posypać orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn