Najlepsze Brukselki W Historii

Najlepsze Brukselki W Historii
Najlepsze brukselki kiedykolwiek może być tylko przystawka szukasz. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 297 kalorii, 5G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Mieszanka boczku, szczypiorku, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Spróbuj Brukselka Baaji (brukselka Indyjska przyprawiona), Pieczona brukselka / brukselka, oraz Brukselka z Wielkiej Brytanii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przyciąć łodygi kończy się brukselka, i usunąć wszelkie twarde zewnętrzne liście. Pokrój kiełki wzdłuż o połowę, a następnie pokrój je w paski julienne.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrukselkaBrukselka
KiełkiKiełki
2
Rozgrzać olej i masło razem w ciężkim garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodać boczek i gotować na średnim ogniu, aż renders jego tłuszczu i staje się złoty, 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
4
Dodaj marchew i gotuj, stale mieszając, aż zaczną mięknąć, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
5
Dodaj kiełki do garnka, wrzucić dobrze, i gotować, mieszając, aż będą chrupiące-przetargu, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełkiKiełki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Posypać szczypiorkiem i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzczypiorekSzczypiorek
7
artykuł var
8
Typ_27_data = {};
9
artykuł
10
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn