Najlepsze Batony Cytrynowe
Najlepsze batony cytrynowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 189 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. 139 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, sok z cytryny, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Najlepsze batony Lemon Brownie lub Lemon Brownies, Batony Cytrynowe, oraz Batony Cytrynowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
W średniej misce wymieszać masło, 2 szklanki mąki i 1/2 szklanki cukru granulowanego. Docisnąć do dna patelni o wymiarach 13x9 cali.
Piec 15 do 20 minut lub do środka jest ustawiony i krawędzie po prostu zacząć brązowy.
W średniej misce wymieszaj pozostałą 1/4 szklanki mąki i pozostałą 1 1/2 szklanki cukru granulowanego z trzepaczką.
Dodać jajka, skórkę z cytryny i sok z cytryny; wymieszać trzepaczką do uzyskania dobrego połączenia.
Zalać częściowo upieczoną skórkę.
Piec 18 do 22 minut dłużej lub do środka jest ustawiony i krawędzie są złotobrązowe. Bary będą się napinać, gdy ostygną. Chłodny 1 godzina.
Posypać cukrem pudrem. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 4 rzędy.