Najciemniejsze ciasto czekoladowe z polewą z czerwonego wina

Najciemniejsze ciasto czekoladowe z polewą z czerwonego wina
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj najciemniejszego ciasta czekoladowego z czerwonym winem. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 445 kalorii, 4G białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka słodko-gorzkiej czekolady, cukier, cukier puder i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Najciemniejsze Ciasto Z Krepy Czekoladowej, Najciemniejsze Lody Z Ciemnej Czekolady, oraz Najgłębszy Najmroczniejszy Sernik Czekoladowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. Lekko masłem i mąką patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Czekolada ciepła, cukier, and1 szklanka masła w żaroodpornej misce ustawionej na asaucepan gotującej się wody (miska shouldnot dotknąć wody), mieszając, aż czekolada jest prawie całkowicie stopiony, o 3 protokół;zdjąć z ognia i kontynuować tostir aż czekolada jest całkowicie stopiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Letcool całkowicie.
4
Używając miksera elektrycznego na średniej prędkości, dodaj jajka do mieszaniny czekolady 1 na raz, ubijając, aby wymieszać po każdym dodaniu. Mieszanka Beatuntil ma konsystencję podobną do musu.Zmniejszyć prędkość do niskiej i dodać sól i 1/3 szklanki flour; wymieszać do gładkiej. Zeskrobać ciasto na gotowaną patelnię; gładki wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Piec ciasto, aż góra będzie jędrna, a krawędzie lekko przyciemnione, 55-65 minut (Sygnały wizualne relyon; tester włożony do Cake ' scenter wyjdzie czysty, zanim ciasto zostanie naprawdę zrobione).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
6
Przenieś patelnię do stojaka z drutui niech ciasto ostygnie całkowicie w patelni przed wyjściem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1
Rozgrzać czekoladę, masło i sól w żaroodpornej misce ustawionejw rondlu gotującej się wody (bowlshould not touch water), mieszając, untilchocolate and butter are topi, OO5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Ubij w cukrze pudrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Tymczasem w małym rondlu przynieś wino do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Wyjąć mieszaninę czekolady z podgrzewaniai ubijać w winie; ostudzić, aż lekko zgęstnieje i gumowa szpatułka pozostawia mieszaninę trailin podczas mieszania, 8-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Ustaw ciasto na stojaku z drutu na arkuszu rimmedbaking.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
6
Wlej glazurę na ciasto i obtrzyj ją na górze i na krawędziach za pomocą przesuniętej szpatułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
7
Niech ciasto standw temperaturze pokojowej, aż glazura jest ustawiona, 2-3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
8
DO AHEAD: ciasto może być wykonane iszkliwione 2 dni wcześniej. Wyluzuj. Doprowadzić do pokojutemperatura przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn