Nadziewane Zestawy Burgerów

Nadziewane Zestawy Burgerów
Można przygotować nadziewane Pakiety burgerów w około 1 godzinę i 5 minut. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,97 USD za porcję. To danie główne ma 625 kalorii, 32G białka, oraz 31g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką odparowane mleko, grzyby, tymianek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to Amerykańskie danie. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 48%. Spróbuj Łatwe Zestawy Burgerów, Nadziewane Pakiety Indyka, oraz Pakiety Nadziewane Kurczakiem dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Przygotuj farsz zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie w dużej misce wymieszaj mleko, sól i tymianek. Pokrusz wołowinę na mieszance mlecznej i dobrze wymieszaj. Uformuj mieszankę w osiem cienkich pasztecików. Podziel farsz na cztery placki; na wierzch z pozostałymi plackami i mocno dociśnij krawędzie, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
TymianekTymianek
WołowinaWołowina
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Miejsce w bezbramkowej 13. x 9-w. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piecz bez przykrycia w 350° przez 35-40 minut lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160°, a soki będą czyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
4
Do sosu na dużej patelni podsmaż grzyby na maśle do miękkości. Dodaj pozostałe składniki;podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Podawać z hamburgerami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn