Nadziewane Pomidory Z Komosą Ryżową, Miękkim Tofu, Bazylią, Szalotką
Nadziewane pomidory z Quinoa, miękkie tofu, bazylia, szalotka może być tylko dodatek szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Jeśli masz średnio duże pomidory. każdy pomidor powinien średnio 5 uncji każdy, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, liście bazylii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 153 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tofu Z Pomidorami, Bazylią I Miętą, Bazyliowe Risotto Nadziewane Pomidory, oraz Bazylia" ser " nadziewane pomidory dla podobnych receptur.