Nadziewane muszle z wołowiną i Brokiem

Nadziewane muszle z wołowiną i Brokiem
Nadziewane muszle z wołowiną i Brokiem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1191 kalorii, 56g białka, oraz 72 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.71 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka sera cheddar, cebula, zioła, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Spróbuj Muszle Nadziewane Wołowiną, Łatwe Nadziewane Wołowiną Skorupki, oraz Wołowina Stroganoff Faszerowane Muszle dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mrożone brokuły na parze i w razie potrzeby pokroić na mniejsze kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
2
Podsmaż cebulę na gorącej patelni, aż będzie przezroczysta. Podczas gdy cebula jest smażenia, śmiało i rozpocząć gotowanie skorupy makaronu. Moje gotowałem połowę zalecanego czasu, ale muszą być przynajmniej wystarczająco miękkie, aby się napchać!
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać wołowinę na patelni z cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Odcedzić makaron, gdy będzie gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
5
Gdy wołowina jest rumiane i chrupiące (do własnych upodobań), dodać sos pomidorowy, sól, pieprz, i zioła na patelni. Zmniejsz temperaturę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Serek śmietankowy wymieszać ze świeżymi lub suszonymi ziołami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Zioła SuszoneZioła Suszone
7
Do naczynia żaroodpornego wlać gotowane na parze, posiekane brokuły.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
8
Studzić skorupki serem śmietankowym/mieszanką ziołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
9
Nadziewane muszle umieścić na wierzchu brokułów w naczyniu zapiekanki. Jeśli zabraknie twarogu podczas farszu, wypełnić pozostałe skorupki z niektórych mieszanki wołowiny / pomidorów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle NadziewaneMuszle Nadziewane
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
10
Gdy wszystkie skorupki są nadziewane i w naczyniu żaroodpornym, równomiernie wlać mieszankę mięsa i pomidorów na skorupki. Przykryć rozdrobnionym serem cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony Ser CheddarRozdrobniony Ser Cheddar
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
11
Piec w temperaturze 176 C / 350 F przez 15 minut lub aż ser się rozpuści i skorupki będą miękkie (ale nie za miękkie ;))
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje2
Ocena Zdrowia54
Magazyn