Nadziewane muszle z wołowiną i Brokiem
Nadziewane muszle z wołowiną i Brokiem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1191 kalorii, 56g białka, oraz 72 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.71 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka sera cheddar, cebula, zioła, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Spróbuj Muszle Nadziewane Wołowiną, Łatwe Nadziewane Wołowiną Skorupki, oraz Wołowina Stroganoff Faszerowane Muszle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mrożone brokuły na parze i w razie potrzeby pokroić na mniejsze kawałki.
Podsmaż cebulę na gorącej patelni, aż będzie przezroczysta. Podczas gdy cebula jest smażenia, śmiało i rozpocząć gotowanie skorupy makaronu. Moje gotowałem połowę zalecanego czasu, ale muszą być przynajmniej wystarczająco miękkie, aby się napchać!
Dodać wołowinę na patelni z cebulą.
Odcedzić makaron, gdy będzie gotowy.
Gdy wołowina jest rumiane i chrupiące (do własnych upodobań), dodać sos pomidorowy, sól, pieprz, i zioła na patelni. Zmniejsz temperaturę.
Serek śmietankowy wymieszać ze świeżymi lub suszonymi ziołami.
Do naczynia żaroodpornego wlać gotowane na parze, posiekane brokuły.
Studzić skorupki serem śmietankowym/mieszanką ziołową.
Nadziewane muszle umieścić na wierzchu brokułów w naczyniu zapiekanki. Jeśli zabraknie twarogu podczas farszu, wypełnić pozostałe skorupki z niektórych mieszanki wołowiny / pomidorów.
Gdy wszystkie skorupki są nadziewane i w naczyniu żaroodpornym, równomiernie wlać mieszankę mięsa i pomidorów na skorupki. Przykryć rozdrobnionym serem cheddar.
Piec w temperaturze 176 C / 350 F przez 15 minut lub aż ser się rozpuści i skorupki będą miękkie (ale nie za miękkie ;))