Nadziewane Małe Belle

Nadziewane Małe Belle
Nadziewane Baby Bellas mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 6,44 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 42 g białka, 31 g tłuszczu i łącznie 539 kalorii. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i kup orzeszki piniowe, skórkę z cytryny, bułkę tartą i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał super-łyżkowy wynik na poziomie 89%. Jeśli szukasz podobnych przepisów, wypróbuj nadziewane małe dzwoneczki, pizzę popover z dzwonkami, cebulą i papryką oraz nadziewane młode ziemniaki.

Instrukcje

1
Grzyby wytrzyj do czysta wilgotną szmatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Małe Grzyby Portabella (creminis)Małe Grzyby Portabella (creminis)
2
Usuń łodygi i drobno je posiekaj. Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F. W dużej misce wymieszaj mielone mięso, nasiona kopru włoskiego, cebulę, czosnek, skórkę z cytryny, połowę sera, posiekane łodygi grzybów, bułkę tartą i szpinak, dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(kremini)(kremini)
1/2 Szklanki Bułki Tartej, Kilka Garści1/2 Szklanki Bułki Tartej, Kilka Garści
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Nasiona Kopru Włoskiego, 1/3 GarściNasiona Kopru Włoskiego, 1/3 Garści
1/4 Szklanki Orzeszków Piniowych Lub Posiekanych Migdałów1/4 Szklanki Orzeszków Piniowych Lub Posiekanych Migdałów
Orzeszki Piniowe Lub Posiekane MigdałyOrzeszki Piniowe Lub Posiekane Migdały
1 10-uncjowe Pudełko Mrożonego Posiekanego Szpinaku, Rozmrożonego I Wyciśniętego W Czystym Ręczniku Kuchennym1 10-uncjowe Pudełko Mrożonego Posiekanego Szpinaku, Rozmrożonego I Wyciśniętego W Czystym Ręczniku Kuchennym
Mrożony Posiekany Szpinak W Pudełku, Rozmrożony I Wyciśnięty W Czystym Ręczniku KuchennymMrożony Posiekany Szpinak W Pudełku, Rozmrożony I Wyciśnięty W Czystym Ręczniku Kuchennym
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Posmaruj delikatnie EVOO i napełnij zakrętki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
4
Ułóż czapki na blasze do pieczenia z brzegiem lub w naczyniu do pieczenia. Zostaw trochę miejsca wokół każdego grzyba, aby zapobiec zaparowaniu kapeluszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
5
Posyp czapki pozostałym serem i orzechami i włóż do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6
Piec, aż grzyby będą miękkie, a nadzienie ugotowane, około 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Podawać na ciepło.
8
Zdjęcia: Yunhee Kim
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia85
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn