Nadziewane Małe Belle
Nadziewane Baby Bellas mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 6,44 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 42 g białka, 31 g tłuszczu i łącznie 539 kalorii. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i kup orzeszki piniowe, skórkę z cytryny, bułkę tartą i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał super-łyżkowy wynik na poziomie 89%. Jeśli szukasz podobnych przepisów, wypróbuj nadziewane małe dzwoneczki, pizzę popover z dzwonkami, cebulą i papryką oraz nadziewane młode ziemniaki.
Instrukcje
Grzyby wytrzyj do czysta wilgotną szmatką.
Usuń łodygi i drobno je posiekaj. Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F. W dużej misce wymieszaj mielone mięso, nasiona kopru włoskiego, cebulę, czosnek, skórkę z cytryny, połowę sera, posiekane łodygi grzybów, bułkę tartą i szpinak, dopraw solą i pieprzem.
Posmaruj delikatnie EVOO i napełnij zakrętki.
Ułóż czapki na blasze do pieczenia z brzegiem lub w naczyniu do pieczenia. Zostaw trochę miejsca wokół każdego grzyba, aby zapobiec zaparowaniu kapeluszy.
Posyp czapki pozostałym serem i orzechami i włóż do piekarnika.
Piec, aż grzyby będą miękkie, a nadzienie ugotowane, około 25 minut.