Nadziewane Liście Winogron

Nadziewane Liście Winogron
Nadziewane liście winogron to bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 114 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin. Mieszanka cebuli, koperku, pomidora i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest super. Spróbuj Nadziewane Liście Winogron, Nadziewane Liście Winogron, oraz Nadziewane Liście Winogron (Z Mięsem) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić cebulę i olej na patelni i gotować na średnim ogniu, aż cebula są miękkie i przezroczyste, o 10 protokół. Podczas gdy cebula gotuje, obrać ząbki czosnku i rozgnieść je na pastę w moździerzu i tłuczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
PatelniaPatelnia
2
Dodaj to do patelni wraz z pomidorem, sokiem z cytryny, pastą pomidorową i solą i pieprzem do smaku. Gotować przez kolejne 5 minut. Wymieszać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
PomidorPomidor
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z koperkiem. Odstawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej, następnie schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Podczas chłodzenia, osuszyć liście winogron i ostrożnie odciągnąć je od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście WinogronLiście Winogron
5
Włóż je do miski i przykryj zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Pozwól im moczyć, aż będziesz gotowy do walcowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
7
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Umieść liść winogron na powierzchni roboczej, błyszczącą stroną w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
9
Dodać 1 łyżkę mieszanki ryżu do środka liścia winogron. Złóż boki nad ryżem i zwiń liść w mały kształt kłody, o wielkości kciuka George ' a. Powtórz z pozostałym ryżem, umieszczając nadziewane liście w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9 na 9 cali. Gdy naczynie jest pełne, nadziewane liście przykryj kilkoma warstwami płaskich liści winogron i wlej 1 szklankę wody. Przykryć i piec przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście WinogronLiście Winogron
WinogronaWinogrona
WodaWoda
RyżRyż
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
10
Ostudzić do temperatury pokojowej i schłodzić.
11
Podawać chłodno.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs
Porcje20
Ocena Zdrowia86
Magazyn