Nadziewane Lato Squash di Alici
Nadziewane Lato Squash di Alici może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 12g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka soli i pieprzu, oliwy z oliwek, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest dostarczany przez SippitySup. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Dynia Letnia Nadziewana, Dynia Letnia Nadziewana, oraz Dynia Letnia Nadziewana.
Instrukcje
Pre-rozgrzać piekarnik do 350 FStart odcinając trochę pokrywki i wydrążając każdy z moich squasha.
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w sautã© patelni ustawić na średnim hr=jeść.
Dodaj miąższ wewnętrzny, szalotki, czosnek, 1 łyżeczkę płatków czerwonej papryki i przygotowane anchois.Jeśli znajdziesz pakowane w sól, a nie pakowane w olej anchois, spróbuj je zdobyć. Odmiana wypełniona solą musi zostać namoczona, aby usunąć sól i nieco ją odtworzyć. Często robię to w mleku. Gotuj tę mieszankę 6-8 minut, aż anchois praktycznie rozpadnie się w warzywach. Do tej mieszanki dodać posiekaną natkę pietruszki i świeżo upieczoną grubą bułkę tartą.