Nadziewane Klopsiki: Polpettone Ripieni

Nadziewane Klopsiki: Polpettone Ripieni
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc wypróbuj Nadziewane klopsiki: Polpettone Ripieni. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,69 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 21g białka, 22g tłuszczu i w sumie 360 kalorii. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką rozmaryn, prosciutto, sól i pieprz oraz kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 42%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Klopsiki z indyka (Polpettone di Tachino), Polpettone alla Toscano, czyli łatwe Włoskie klopsiki, oraz Carciofi Ripieni (Karczochy Nadziewane) dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj cielęcinę, 1 szklankę bułki tartej, starty ser, jajka oraz sól i pieprz do smaku i dokładnie wymieszaj rękami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Zagotuj 6 litrów wody i dodaj 1 łyżkę soli. Zanurz liście szpinaku w wodzie, aby po prostu zwiędły i natychmiast usuń.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
3
Dodaj plasterki marchewki do wrzącej wody i gotuj przez 4 do 5 minut, następnie wyjmij i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Połącz mąkę z pozostałymi 3 łyżkami bułki tartej i mocno posyp drewnianą deskę roboczą mieszanką. Poklep mieszankę cielęcą w prostokąt o grubości 1/2 cala i połóż liście szpinaku na mięsie, pozostawiając 1-calową obwódkę na krótkich bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
5
Połóż plasterki marchwi na szpinaku w ten sam sposób, a następnie ułóż prosciutto i ser. Ostrożnie zwiń mięso w galaretkęrolkę, aby była jak najbardziej jędrna. Kiełbasa powinna mieć około 16 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
6
Kiełbasę przekroić na pół w poprzek, dokładnie uszczelniając końce mięsem, aby ser nie wyciekł podczas gotowania. Kurz na zewnątrz z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
7
Na patelni wystarczająco dużej, aby pomieścić obie bułki, rozgrzej oliwę z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodaj rozmaryn i polpettone oraz brązowe mięso ze wszystkich stron, ostrożnie obracając drewnianą łyżką lub 2 szpatułkami. Gdy mięso będzie brązowe, Usuń i wyrzuć jak najwięcej oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
9
Wlej połowę wina i wywar z kurczaka na rumiane bułki, podgrzej na średnio-niski, przykryj patelnię i gotuj 15 minut. (Jeśli płyn wyparuje, dodaj trochę wody na patelnię).
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Zdejmij osłonę, Odwróć bułki mięsne i polej je pozostałym winem i bulionem drobiowym, ponownie przykryj i gotuj przez dodatkowe 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
11
Przenieś bułki mięsne na deskę do krojenia. Umieść patelnię na średnim ogniu i dodaj 1/2 szklanki wody do soków z patelni. Gotuj, zeskrobując wszelkie brązowe kawałki, aż uzyskasz 2 do 3 łyżek glazury mięsnej. Odcedź, aby usunąć liście rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Niech bułki ostygną do temperatury pokojowej, a następnie pokrój tak cienko, jak to możliwe i podawaj z polewą mięsną skropioną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn