Nadziewane karczochy z kaparami i serem Pecorino

Nadziewane karczochy z kaparami i serem Pecorino
Nadziewane karczochy z kaparami i serem Pecorino może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.61 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 366 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ser Pecorino romano, bułkę tartą z chleba, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nadziewane Karczochy Z Kaparami I Serem Pecorino, Pieczone Nadziewane Karczochy Z Przepisem Pecorino, oraz Insalata di fave e pecorino (sałatka ze świeżego bobu i sera pecorino) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzać 3 łyżki oleju na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj cebulę; smażyć na miękko, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
4
Dodać kolejne 3 składniki; wymieszać 2 minuty.
5
Przenieść do miski; fajne. Wymieszać z bułką tartą, 1/4 szklanki sera, i kapary. Farsz doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Bułka TartaBułka Tarta
FarszFarsz
KaparyKapary
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Łyżka 2 skąpe łyżki chleba farszu do środka każdego przygotowanego karczocha. Zaczynając od dolnych liści karczochów, delikatnie pociągnij każdy liść Na Zewnątrz od środka i łyżkę w 1/2 do 1 łyżeczki farszu. Ułóż karczochy w szklanym naczyniu do pieczenia 13x9x2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
FarszFarsz
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
7
Skropić pozostałymi 2 łyżkami oleju, posypać 1/4 szklanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
8
Wlać wino i bulion do naczynia. Przykryć szczelnie folią; piec, aż karczochy będą miękkie, gdy podstawa zostanie przekłuta małym ostrym nożem, około 1 godziny. Łyżka trochę gotowania płynu na karczochy do zwilżenia i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
BulionBulion
BazaBaza
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn