Nadziewane karczochy z kaparami i serem Pecorino może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.61 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 366 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ser Pecorino romano, bułkę tartą z chleba, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nadziewane Karczochy Z Kaparami I Serem Pecorino, Pieczone Nadziewane Karczochy Z Przepisem Pecorino, oraz Insalata di fave e pecorino (sałatka ze świeżego bobu i sera pecorino) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Rozgrzać 3 łyżki oleju na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj cebulę; smażyć na miękko, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
4
Dodać kolejne 3 składniki; wymieszać 2 minuty.
5
Przenieść do miski; fajne. Wymieszać z bułką tartą, 1/4 szklanki sera, i kapary. Farsz doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Bułka Tarta
Farsz
Kapary
Ser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Łyżka 2 skąpe łyżki chleba farszu do środka każdego przygotowanego karczocha. Zaczynając od dolnych liści karczochów, delikatnie pociągnij każdy liść Na Zewnątrz od środka i łyżkę w 1/2 do 1 łyżeczki farszu. Ułóż karczochy w szklanym naczyniu do pieczenia 13x9x2 cali.
Wlać wino i bulion do naczynia. Przykryć szczelnie folią; piec, aż karczochy będą miękkie, gdy podstawa zostanie przekłuta małym ostrym nożem, około 1 godziny. Łyżka trochę gotowania płynu na karczochy do zwilżenia i służyć.