Nadziewane Jalapenos do grilla

Nadziewane Jalapenos do grilla
Nadziewane Jalapenos do grilla to bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz serek śmietankowy, bekon z indyka, pikantną kiełbasę wieprzową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Superbowl Special: Nadziewane Jalapeños na grillu, Jalapeños Rellenos (Nadziewane Jalapenos), oraz Niektóre-Jak-To-Gorące Nadziewane Jalapeños.

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Weinert Cavas de Weinert z 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
"Z wybranych winnic w Lujan de Cuyo ta mieszanka malbec, cabernet sauvignon i merlot jest jednym z najjaśniejszych i najczystszych przykładów stylu Weinerta..."- Wine & Spirits 93/100
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje30
Ocena Zdrowia2
Magazyn