Nadziewane Chiles Poblano w kremowym sosie orzechowym

Nadziewane Chiles Poblano w kremowym sosie orzechowym
Nadziewane Chiles Poblano w kremowym sosie orzechowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $3.8 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 637 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz mielony cynamon, czosnek, meksykańską cremę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nadziewane Chiles Poblano z sosem orzechowym i pestkami granatu, Jajecznica Nadziewana Poblano Chiles Z Pikantnym Sosem Serowym, oraz Nadziewane Chiles Poblano w białym ryżu (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Na średniej ciężkiej patelni podgrzej 2 łyżki oleju roślinnego na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać cebulę i czosnek i gotować, aż pachnące, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodać wieprzowinę, polędwicę mieloną, liść laurowy, laskę cynamonu, sól i pieprz i gotować na średnim ogniu, aż mięso straci różowy kolor i jest gotowane przez, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Polędwica MielonaPolędwica Mielona
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Dodać suszone jabłka, morele i słodzony ananas i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jabłka SuszoneJabłka Suszone
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Ser Tallegio, PosiekanySer Tallegio, Posiekany
6
Dodać zmielony cynamon i doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem, do smaku. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Cynamon MielonyCynamon Mielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Usunąć laskę cynamonu i liść laurowy i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1
Umieść orzechy włoskie, meksykańska crema i kozi ser w blenderze lub robocie kuchennym i zmiksować, aż będzie gładka i jedwabista, o 2 protokół. Sos powinien pokryć tył łyżki. (Jeśli sos jest zbyt cienki, dodaj więcej orzechów włoskich i puree. Jeśli jest zbyt gęsta, dodaj więcej śmietany.) Doprawić solą, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Oaxacan, Podzielony Na Cienkie Paski (można Zastąpić Mozzarellą)Ser Oaxacan, Podzielony Na Cienkie Paski (można Zastąpić Mozzarellą)
Ser KoziSer Kozi
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wytnij wzdłużną szczelinę w każdym chile i ostrożnie wyciąć nasiona nożycami kuchennymi, pozostawiając łodygę nienaruszoną. (Aby uzyskać mniej przypraw, ostrożnie usuń żyły.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3
Łyżka nadzienie do chiles, a następnie zamknąć, lekko zachodząc na boki otworów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
4
Przenieść nadziewane chiles, szew boki do góry, do płyt i wlać około 1/3 szklanki sosu orzechowego na każdym chile, pozostawiając niektóre chile widoczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
5
Posypać listkami pietruszki i pestkami granatu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
6
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
7
* Uwaga kucharza: obrać orzechy włoskie: gotować we wrzącej wodzie przez 1 minutę i odcedzić. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, użyj noża do parowania, aby usunąć skórki. Obieranie orzechów włoskich przed dodaniem ich do sosu sprawi, że sos będzie gładszy, bielszy. Można użyć nieobranych orzechów włoskich, ale konsystencja będzie trochę ziarnista i lekko gorzka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia21
Rodzaje PotrawSos
Magazyn