Nadziewane Babcie Smiths Z Sosem Klonowym
Nadziewane babcie Smiths z sosem klonowym jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka syropu klonowego, margaryna kij, jabłka granny smith, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babuni Piernik z sosem karmelowym, Poszczególne Klon masło tarta chleb budynie z sosem Klon Karmel, oraz Ciasto Klonowo-piernikowe z solonym sosem Klonowo-karmelowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w małej misce.
Jabłka rdzeniowe trzy czwarte drogi. (Nie przecinaj DNA.) Obierz górną połowę każdego jabłka. Jabłka napełnij mieszanką wiśni.
Umieść jabłka na 12-calowej żeliwnej lub ciężkiej patelni żaroodpornej.
Połączyć syrop klonowy z masłem; polać jabłkami. Przykryć; piec w 350 przez 40 minut. Jabłka podlewać sokami z patelni.
Piec, odkryte, dodatkowe 25 minut lub do miękkości.
Uwaga: jabłka można również piec w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali.