Nadziewana żółta papryka z pikantnym szwajcarskim Chard i Pilaf Scallion

Nadziewana żółta papryka z pikantnym szwajcarskim Chard i Pilaf Scallion
Nadziewane żółte papryki z pikantnym szwajcarskim Chard i Pilaf Scallion może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 507 kalorii. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mielony imbir, kurkumę, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Nadziewana żółta papryka z pikantnym szwajcarskim Chard i Pilaf Scallion, Faszerowana papryka z pikantną śmietaną Szwajcarską, oraz Szwajcarski Chard i Ricotta faszerowane pieczone papryki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn