Nadziewana pierś z indyka z boczkiem, żurawiną, farszem z bułki tartej

Nadziewana pierś z indyka z boczkiem, żurawiną, farszem z bułki tartej
Jeśli chcesz dodać więcej bezmleczne przepisy do pudełka z przepisami, nadziewana pierś z indyka z boczkiem, żurawiną, farsz z bułki tartej może być przepis, który powinieneś wypróbować. Na 3,02 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 83g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 608 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 751 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, przyprawę do drobiu, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Podobne przepisy to Grillowanie: pierś indyka z farszem żurawinowym, Pierś Indyka Owinięta Boczkiem Z Farszem Z Chleba Kukurydzianego, oraz Boczek Zawinięty Pierś Z Indyka Z Kremowym Farszem Z Dzikiego Ryżu.

Instrukcje

1
Nawodnić i posiekać suszone borowiki: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone BorowikiSuszone Borowiki
2
W misce umieścić suszone borowiki. Przykryć gorącą wodą i odstawić na 15 minut lub tak, podczas gdy boczek w następnym kroku jest gotowanie. Po nawodnieniu, a następnie posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone BorowikiSuszone Borowiki
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Gotować, a następnie posiekać boczek: powoli gotować boczek na średniej patelni na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Usunąć boczek do papieru ręcznik wyłożone talerzu. Raz wystarczająco chłodny, aby dotknąć, chop. Powinieneś mieć przynajmniej łyżkę tłuszczu na patelni. (Jeśli nie, dodaj masło lub oliwę z oliwek, aby uzupełnić różnicę.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
1
Podgrzej tę samą patelnię na pożywce (nie odcedzaj tłuszczu z boczku), dodaj mieloną szalotkę i gotuj, aż szalotka zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać pokrojoną suszoną żurawinę, mieloną szałwię i posiekane grzyby. Dobrze wymieszać i gotować przez 2-3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszonażurawina Suszona
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Dodać bułkę tartą, natkę pietruszki, posiekany boczek i wywar z indyka lub kurczaka i dobrze wymieszać. Chcesz szorstką pastę, coś, co będzie trzymać się.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
4
Wyjąć z ognia i pozostawić farsz do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
5
Usuń skórę, a następnie wbić pierś indyka do równej grubości: aby zrobić nadziewaną pierś indyka, usuń skórę z indyka w jednym kawałku i zaparuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
6
Włożyć pierś indyka między dwa kawałki papieru woskowego lub folii i delikatnie uderzyć młotkiem, aż będzie około 1/4 cala grubości. (Może być łatwiej motylek piersi najpierw, w zależności od tego, jak duża jest pierś.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
7
Rozłóż farsz na piersi indyka, a następnie zwiń: przyciąć biczowaną pierś, aż stanie się mniej więcej prostokątem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
8
Rozłóż cienką warstwę farszu na piersi, pozostawiając około 3/4 cala granicy wokół wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
9
Zaczynając od jednego z krótszych końców prostokąta indyka, zwiń pierś indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
10
Połóż skórę na szczycie walcowanej piersi i tuck żadnych pod krawędziami.
11
Zwiąż pierś indyka: zawiąż ciasno zwiniętą pierś indyka sznurkiem kuchennym (bawełna, nie nylon!) i ustawić na patelni do pieczenia. Pomaluj oliwą z oliwek lub posmaruj masłem lub tłuszczem z boczku i posyp solą. Jeśli chcesz więcej kropli do sosu, umieścić kawałki skrzydła indyka na patelni, jak również.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Skrzydełka Z IndykaSkrzydełka Z Indyka
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
12
Piecz: piecz w temperaturze 400 ° F przez 20 minut, następnie upuść ciepło do 325° i piecz przez kolejne 10-15 minut lub do momentu, gdy wewnętrzna temperatura piersi odczyta około 155° na termometrze do mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
13
Reszta: gdy Indyk osiągnie taką temperaturę wyjmij go z patelni i poluzuj luźno folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
14
Pozwól mu odpocząć co najmniej 10 minut i do 25 minut.
15
Dodać sos z kapieli patelni: podczas gdy piersi indyka jest odpoczynku, jeśli chcesz, może być w stanie zrobić trochę sos z kapieli. Jeśli gotujesz tylko pierś, a nie opcjonalne skrzydło z indyka, możesz nie mieć wiele do pracy. Ale nawet odrobina kapieli może posmakować sosu. (Jeśli naprawdę nie masz dużo tłuszczu do pracy, można stopić dwie łyżki masła do patelni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Skrzydełka Z IndykaSkrzydełka Z Indyka
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
16
Weź patelnię z kroplami i umieść na dwóch palnikach na kuchence na średnim poziomie (jeśli używasz skrzydełka indyka, najpierw usuń).
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrzydełka Z IndykaSkrzydełka Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
17
Posypać mąką i mieszać, aż mąka zostanie włączona do kapieli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
18
Powoli dodawać bulion, ciągle ubijając, aż będzie gładki. Doprawić solą, pieprzem i przyprawą do drobiu lub zmieloną szałwią lub tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
Szałwia MielonaSzałwia Mielona
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
19
Niech gotować na wolnym ogniu do zgęstnienia według własnych upodobań.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia42
Magazyn