Nadziewana papryka z fetą i ziołami

Nadziewana papryka z fetą i ziołami
Nadziewana papryka z Fetanem i ziołami wymaga ok. 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 382 kalorie, 10g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.0 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest przyniesiony przez Chow. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, serek śmietankowy, laskę cynamonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest solidne. Podobne przepisy to Nadziewana papryka z Fetanem i ziołami, Feta Nadziewana Czerwona Papryka, oraz Feta Nadziewana Czerwona Papryka.

Instrukcje

1
Umieść ryż w durszlaku lub sitku o drobnych oczkach i spłucz pod zimną wodą, aż woda będzie czysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
2
Połączyć ryż, odmierzoną wodę, laskę cynamonu i 3/4 łyżeczki soli w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Przykryj patelnię i zmniejsz ogień do niskiego poziomu; gotuj, aż woda zostanie całkowicie wchłonięta, około 10 minut (ryż będzie lekko niedogotowany).
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Zdejmij pokrywkę z patelni, wyrzuć laskę cynamonu i odstaw patelnię na bok, aby ryż ostygł. W międzyczasie przygotuj paprykę.Użyj noża do parowania, aby wyciąć szeroki okrąg wokół każdej łodygi (jak podczas rzeźbienia jack-o' - lantern), więc skończysz z czapką, którą można wymienić po nadziewaniu papryki; uważaj, aby nie przebić lub zgrać papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Usunąć i wyrzucić wszelkie nasiona i błony z nasady i z wnętrza; ustawić paprykę aside.In dużą miskę, energicznie wymieszać serek z drewnianą łyżką, aż będzie lekki i puszysty. Wymieszać z fetą, rodzynkami, miętą, koperkiem, natką pietruszki, sokiem z cytryny, odmierzonym pieprzem i pozostałym 1 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
5
Dodać ugotowany ryż i delikatnie wymieszać, aby połączyć. Smak i, jeśli to konieczne, dodać więcej soli i pieprzu. (Nadzienie powinno być dość słone, aby zrekompensować brak soli na papryce.) Podzielić mieszankę ryżu na 6 równych porcji. Napełnij każdą paprykę nadzieniem, wymień nakrętki i wciśnij każdą nakrętkę do nadzienia. Przebić 2 wykałaczki przez każdą czapkę i z boku pieprzu, aby zabezpieczyć czapki podczas grillowania; odstawić, aż będzie gotowy do gotowania. (Jeśli farsz papryki więcej niż 30 minut przed grillowaniem, przykryć i przechowywać w lodówce do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Niech papryki siedzieć w temperaturze pokojowej co najmniej 30 minut przed grillowaniem tak, że gotować szybciej i bardziej równomiernie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
7
Podgrzać grill węglowy lub gazowy do medium (około 177° do 450 ° F).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
8
Nadziewane papryki układamy po bokach i zamykamy pokrywkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
9
Roll każdy pieprz ćwierć obrotu co 7 minut lub tak gotować wszystkie cztery strony. Papryki są gotowe, gdy nadzienie jest gorące, skórki są dobrze zwęglone, a miąższ jest miękki w dotyku, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
10
Usuń wykałaczki. Jeśli służy jako dodatek, pokroić paprykę na pół pionowo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn