Nadzienie żurawinowo-jabłkowe

Posypka żurawinowo-jabłkowa może być po prostu bezglutenowym, bezmlecznym, laktoowo-wegetariańskim i wegańskim przepisem, którego szukałeś. Za 34 centy za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 0 g białka , 0 g tłuszczu i łącznie 95 kalorii . Ten przepis jest przeznaczony dla 15 osób. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Świetnie sprawdza się jako hor d'oeuvre. Udaj się do sklepu i kup skrobię kukurydzianą, skórkę pomarańczową, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godzin i 45 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 14% , to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać także takie przepisy, jakChrupki Jabłkowo-Żurawinowe z polewą z polenty Streusel ,Chrupki żurawinowo-jabłkowe z polewą z płatków owsianych oraz Chipsy jabłkowo-żurawinowe z polewą imbirowo-orzechową .
Instrukcje
W 3-kwart. powolnej kuchence, połącz pierwsze sześć składników. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 3-4 godziny lub do momentu, aż zacznie bąbelkować.
W małej misce połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będzie gładka; wymieszać z masą żurawinową. Przykryj i gotuj 30 minut dłużej lub do momentu, aż zgęstnieje.
Przenieść do miski do serwowania; Fajny.
Podawać z indykiem, kurczakiem lub wieprzowiną.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i różowe musujące to moje ulubione przystawki. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować La Marca. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
![La Marca]()
La Marca
Smak jest świeży i czysty, z dojrzałymi cytrusami, cytryną, zielonym jabłkiem i nutami grejpfruta, mineralnością i odrobiną tostów.