Nadzienie Z Twarogu Cytrynowo-Tymiankowego

Need a gluten free, FODMAP friendly, and vegetarian hor d ' oeuvre? Nadzienie z twarogu cytrynowo-tymiankowego może być świetnym przepisem. Jedna porcja zawiera 73 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 25 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cukru, sok z cytryny, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Limoncello Pound Cake w / Meyer Lemon Curd Filling & kozi ser, tymianek i lukier Limoncello, Mini ciasto cytrynowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego (niskowęglowodanowe i bezglutenowe), oraz Ciasto cytrynowo-migdałowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać wodę na głębokość 1 cala do dna podwójnego kotła na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i gotuj na wolnym ogniu.
Jajka i żółtka ubić na podwójnym ogniu, ubić cukrem i dalej 3 składnikami. Zeskrobać nasiona fasoli wanilii do mieszaniny jaj i ubijać do wymieszania.
Umieścić na podwójnym kotle nad gotującą się wodą. Gotować, ubijając stale, 10 minut lub aż mieszanina zgęstnieje.
Zdjąć wierzch podwójnego kotła z gotującej się wody i dodać masło i sól, ubijając, aż masło się rozpuści.
Umieścić folię bezpośrednio na ciepłym twarogu (aby zapobiec tworzeniu się filmu) i schłodzić 8 godzin.