Nadzienie Z Kremem Czekoladowym
Nadzienie z kremem czekoladowym to bezglutenowe przepis z 15 porcjami. Jedna porcja zawiera 126 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Jeśli masz półsłodką czekoladę, skrobię kukurydzianą, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Łatwy tort lodowy z batem waniliowym i nadzieniem z kremem czekoladowym, Ciasteczka czekoladowo-czekoladowe z nadzieniem z kremu Mocha, oraz Czekoladowe babeczki z kremowym nadzieniem.
Instrukcje
Podgrzać mleko w rondlu o grubym dnie na średnim ogniu, aż tylko pod wrzenia.
W misce ze stali nierdzewnej ubić żółtka i 3 składniki.
Ubij niewielką ilość gorącego mleka do mieszaniny żółtka, aby się ostudzić.
Miksturę żółtka ubić do pozostałego gorącego mleka w rondlu.
Gotować na średnim ogniu, ubijając powoli, 7 minut lub aż mieszanina zgęstnieje i zaczyna bąbelkować.
Wyjąć z ognia i wymieszać z posiekaną czekoladą, zmiękczonym masłem i, w razie potrzeby, burbonem.
Umieść folię na powierzchni, aby zapobiec tworzeniu się skóry. Schłodzić nad lodową kąpielą, aż do całkowitego ostygnięcia. Nadzienie można schłodzić do 2 dni przed użyciem.
* Aby bezpiecznie doprowadzić jajka do temperatury pokojowej, wyjąć z lodówki i umieścić w misce na 30 minut.