Nadzienie z grzybów leśnych

Nadzienie z grzybów leśnych
Przepis na farsz z dzikich grzybów można przygotować w około 45 minut . Uważasz na swoją sylwetkę? Ten wegetariański przepis lakto ovo ma 287 kalorii , 9 g białka i 13 g tłuszczu na porcję. Za 2,32 dolara za porcję otrzymasz dodatek dla 16 osób. Udaj się do sklepu i kup szalotkę, szałwię, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Będzie to hit na Twoim wydarzeniu z okazji Święta Dziękczynienia . Jest on sponsorowany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje dobrą ocenę Spoonacular wynoszącą 67% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, sprawdź te podobne przepisy: Zupa z kasztanów i dzikich grzybów ze śmietaną parmezanową i gruszkami , Muszle faszerowane kurczakiem i dzikimi grzybami i Risotto z dzikich grzybów z targu rolników .

Instrukcje

1
Wymieszaj 2 szklanki gorącej wody z borowikami i odstaw, aż borowiki zmiękną. Około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Odcedź, zachowując płyn z moczenia. Wyciśnij borowiki i posiekaj je grubo.
3
Rozgrzej piekarnik do 165°C (325°F). Podziel pokrojony chleb na dwie blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Piecz, aż zacznie brązowieć. Około 15 minut. Ostudź, a następnie przełóż do bardzo dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Rozpuść masło w dużym garnku holenderskim na średnio-wysokim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
6
Dodaj pory, szalotki, pieczarki crimini lub pieczarki z grzybami shiitake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
7
Smażyć, aż do uzyskania złotego koloru i miękkości, około 15 minut.
8
Dodaj seler i borowiki i smaż przez kolejne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
9
Przełóż mieszankę do miski z bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Dodaj pietruszkę, orzechy laskowe, tymianek i szałwię. Dopraw solą i pieprzem, a następnie wmieszaj roztrzepane jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
11
Pieczenie farszu w indyku: Napełnij główną komorę farszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
12
Wymieszaj bulion z 1/2 szklanki odłożonego płynu z moczenia borowików w dużej szklanej miarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
13
Dodaj wystarczającą ilość bulionu do pozostałego farszu, aby go nawilżyć. Przełóż resztę farszu do wysmarowanego masłem naczynia do pieczenia. Przykryj folią aluminiową wysmarowaną masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
14
Piecz farsz w naczyniu razem z indykiem, aż będzie dobrze podgrzany, około 30 minut. Zdejmij pokrywkę i piecz, aż wierzch będzie chrupiący, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
15
PIECZENIE CAŁEGO NADZIENIA W FORMICE: Rozgrzej piekarnik do 160°C. Posmaruj masłem formę do pieczenia o wymiarach 38x25x5 cm.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
16
Wymieszaj 3/4 szklanki odłożonego płynu z moczenia borowików z 3/4 szklanki bulionu i dodaj do farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
17
Przełóż farsz do przygotowanego naczynia. Przykryj folią aluminiową posmarowaną masłem i piecz, aż będzie dobrze podgrzany, około 1 godziny. Zdejmij pokrywkę i piecz, aż wierzch będzie chrupiący, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia23
Magazyn