Nadzienie Morelowo-Pomarańczowe
Nadzienie morelowo-pomarańczowe może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka soku pomarańczowego, skrobi kukurydzianej, margaryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Lekvar Apricot Butter-nadzienie morelowe do Hamantaschen, Lekvar Apricot Butter-nadzienie morelowe do Hamantaschen, oraz Duński-Nadzienie Morelowe.
Instrukcje
Połącz 3/4 szklanki soku pomarańczowego i moreli w rondlu nonaluminum; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż morele będą miękkie. Łyżka do blendera lub robota kuchennego, i proces do gładkiej.
Połącz cukier i skrobię kukurydzianą w rondlu. Stopniowo dodawać pozostałe 3/4 szklanki soku pomarańczowego, mieszając trzepaczką do wymieszania.
Dodać margarynę; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować 1 minutę lub aż zgęstnieje, stale mieszając.
Zdjąć z ognia; dodać mieszaninę moreli i sok z cytryny.
Wlać do miski; przykryć i schłodzić 4 godziny.