Nadzienie Krówkowe
Jeśli 45 centów za porcję spada w Twoim budżecie, wypełnienie krówek może być świetnym bezglutenowe przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 325 kalorii. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z mięty pieprzowej, półsłodkie kęsy czekoladowe, mleko skondensowane i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Hot Fudge Pie Filling, Ciasteczka z podwójnym Cruncherem z nadzieniem Krówkowym, oraz Ciasto Krówkowe bezglutenowe z nadzieniem Sernikowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz słodzone mleko skondensowane i kęsy czekoladowe w rondlu i gotuj na średnim ogniu, stale mieszając, od 4 do 6 minut lub aż czekolada stopi się i będzie gładka.
Wyjąć z ognia; wymieszać ekstrakt z mięty pieprzowej. Chłodne napełnianie do temperatury pokojowej (około 20 minut).