Nadzienie Kiełbasowe Na Zakwasie
Nadzienie kiełbasowe na zakwasie może być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera około 10 g białka, 13 g tłuszczu i łącznie 238 kalorii. Za 1,32 USD za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18 osobom. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką cebulę, ząbki czosnku, żurawinę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie smakuje na Święto Dziękczynienia. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 29%, to danie nie jest tak wspaniałe. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Nadzienie do kiełbasy na zakwasie, Nadzienie do kiełbasy i chleba na zakwasie i Nadzienie do kiełbasy na zakwasie wegańskie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350°. W holenderskim piekarniku ugotuj kiełbasę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odpływ.
Przełożyć do dużego naczynia. Na tej samej patelni podsmaż na oleju pieczarki, cebulę i seler do miękkości.
Dodaj czosnek; gotować 1 minutę.
Do kiełbasy dodać chleb, karczochy, ser, żurawinę, przyprawę do drobiu, rozmaryn, sól, pieprz i mieszankę grzybową.
Ubij jajko i bulion; zalać mieszanką chlebową i wymieszać.
Przenieś do natłuszczonej formy o wymiarach 13 x 9 cali. naczynie do pieczenia (naczynie będzie pełne).
Piec bez przykrycia przez 30–35 minut, aż wierzch lekko się zarumieni, a termometr wskaże co najmniej 160°.