Nadzienie Kanapkowe
Nadzienie kanapkowe może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 245 kalorii, 16G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz oliwki, bułki hamburgerowe, chili w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Kalafiorowe Nadzienie Kanapkowe, Klasyczne Nadzienie Kanapkowe Z Sałatką Jajeczną, oraz Wegetariańskie Nadzienie Z Ciecierzycy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Gotować i wymieszać mieloną wołowinę na dużej patelni, aż dobrze rumiane, o 10 protokół; odcedzić tłuszcz.
Gotowaną wołowinę umieścić w dużej misce. Wymieszać w sosie pomidorowym, cebula, czarne oliwki, pimentos, grzyby, ser Cheddar, chili w proszku, sól, i czarny pieprz.
Łyżka do nadzienia kanapkowego na dnie bułki hamburgerowej, rozłożona na brzegach. Wypełnienie powinno mieć grubość około 1/2 " W Środku kanapki.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż krawędzie zaczną bąbelkować, 5-10 minut. Włącz piekarnik do pieczenia i nadal gotować, aż do ogrzania przez, o 3 protokół.