Nadzienie Do Szarlotek
Przepis Apple Pie nadzienie może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 1033 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 5 i kosztuje $1.95 za porcję. Sprawdza się jako dość tani deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, skrobię kukurydzianą, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Łatwe Domowe Nadzienie Na Szarlotkę, Szarlotka Pieczone Pączki, oraz Batoniki Z Masłem Jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wrzucić jabłka z sokiem z cytryny i odstawić.
Wlać wodę do holenderskiego pieca na średnim ogniu.
Połącz cukier, skrobię kukurydzianą, cynamon, sól i gałkę muszkatołową.
Dodać do wody, dobrze wymieszać i doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 2 minuty, stale mieszając.
Dodaj jabłka i wróć do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż jabłka będą miękkie, o 6 do 8 protokół. Ostudzić przez 30 minut.
Kadzi do 5 pojemników zamrażarki, pozostawiając 1/2 cala headspace. Schłodzić w temperaturze pokojowej nie dłużej niż 1,5 godziny.
Zamknąć i zamrozić. Może być przechowywany do 12 miesięcy.