Nachos Ziemniaczany
Przepis nachos ziemniaczane może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 20 minut. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.49 za porcję. Ta przystawka ma 460 kalorii, 11g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz ser cheddar, chili, sos taco i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Super Bowl Snacks: Załadowane Pieczone Ziemniaki Nachos Z Chipsów Ziemniaczanych, Nachos Ziemniaczany, oraz Załadowane Nachos Ziemniaczane.
Instrukcje
Ziemniaki szorować i pokroić w 1/4-in. plastry. Ułóż plastry w jednej warstwie na natłuszczonej patelni brojlerów; posypać solą. Broil 4 w. od upału aż do złotego brązu. Włączyć ziemniaki; dusić do miękkości.
Skropić sosem taco, posypać zieloną cebulą, chili, serem i oliwkami. Broil aż ser się rozpuści.
Metoda mikrofalowa: ułóż plastry ziemniaków w jednej warstwie na talerzu bezpiecznym w kuchence mikrofalowej; posyp solą.
Skropić połową sosu taco. Przykryć i gotować na wysokiej 3-1 / 2 protokół lub do miękkości, obracając talerz raz.
Skropić pozostałym sosem taco; posypać zieloną cebulą, chili, serem i oliwkami. Przykryć i gotować przez 30 sekund lub aż ser się rozpuści.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."