Nachos Z Indyka
Przepis Turcja nachos może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.74 za porcję. Jedna porcja zawiera 516 kalorii, 28g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz ząbek czosnku, ser jalapeño jack, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Nachos Z Indyka, Nachos Z Indyka, oraz Nachos Z Indyka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Wrzucić indyka z sokiem z limonki i doprawić solą i pieprzem.
Podgrzać 1 1/2 łyżki oleju w 10-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie podsmażyć paprykę, mieszając, aż chrupiące-przetargu, o 3 protokół.
Ciepło pozostałe 1/2 łyżka oleju na patelni na umiarkowanym ogniu i gotować czosnek, kminek, i oregano, mieszając, 1 minuta. Wymieszać fasolę i gotować, mieszając, aż do ogrzania przez, o 1 minutę. Doprawić solą i pieprzem.
Dodać 2 warstwy każdy z chipsów kukurydzianych, smażone papryki, fasola, Indyk, ser, scallion, i kolendra w płytkiej naczyniu do pieczenia 3-quart.
Piec nachos w środku piekarnika, aż ser topi się, 6 do 10 minut.
Wymieszać razem śmietanę i jalapeño do smaku i podawać na boku wraz z salsą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Cuvaison Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."