Nacho Pie II
Nacho Pie II wymaga ok. 35 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 719 kalorii, 28g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka meksykańskiej mieszanki serów, cebula, mielona wołowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Nacho Dog, Ciasto Nacho, oraz Nacho Dip.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj 9-calową płytkę ciasta.
Rozłóż pokruszone chipsy tortilla na dnie przygotowanej płyty ciasta.
Gotować mieloną wołowinę i cebulę na dużej patelni na średnim ogniu, aż mięso będzie dobrze rumiane.
Odcedzić tłuszcz. Doprawić solą i pieprzem. Mieszanka łyżka na chipsy. Na wierzch mięso z fasolką chili, sosem pomidorowym i serem.
Piec ciasto, odkryte, aż nadzienie jest gorące i ser topi się, 15 do 17 protokół.