Na południe od granicy puree ziemniaczane klopsiki
Na południe od granicy puree ziemniaczane klopsiki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.52 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 468 kalorii. 34 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka cebuli, mielona wołowina, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z Lody Kokosowe Awokado jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest doskonałe. Spróbuj Na południe od granicy puree ziemniaczane klopsiki, Chowder z południa, oraz Na południe od zupy Granicznej dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar Beztłuszczowy
2
Przygotować puree ziemniaczane zgodnie ze wskazówkami pakietu. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
3
W dużej misce połącz wszystkie składniki od wołowiny przez czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Dokładnie wymieszać, ale lekko.
5
Kształt mieszanki do bochenka 10x4 cala.
6
Umieścić na stojaku pokrytym natryskiem do gotowania na patelni brojlerów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Odtłuszczonego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
7
Piec 1 godzinę i 20 minut, lub do temperatury wewnętrznej 160 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar Beztłuszczowy
8
Odstawić 5 minut, a następnie zamrozić puree ziemniaczane. Top z salsą i plasterkami awokado.