Młode Ziemniaki, Pesto Z Karczocha I Rukola
Młode ziemniaki, pesto z karczocha i rukola mogą być tylko przyprawą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 897 kalorii, 35g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Na 3,63 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sprzedaży e pepe, pesto z karczocha, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Topinambur, Pomarańcza I Rukola, Kurczak, Pesto I Rukola, oraz Pesto z rukoli i koziego sera.
Instrukcje
Składnik do pieczonych młodych ziemniaków 1: 3
Dressing: pesto z karczocha (lub po prostu zmieszaj 4/5 marynowanych karczochów z 2 łyżkami oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia)sól i pieprz
Oliwa z oliwek Extra virgin
Jak upiec ziemniaki: Rozgrzej piekarnik do 180C / Gaz
Podgrzać patelnię do pieczenia na bazie ciężkiej na łagodnym ogniu i dodać wystarczającą ilość oliwy z oliwek, aby pokryć podstawę patelni.
Dodać ziemniaki i doprawić solą kamienną. Smażyć delikatnie, mieszając, aż ziemniaki będą lekko zabarwione-około 10 minut.
Przenieść patelnię do piekarnika i piec przez 25 minut, aż ziemniaki są ugotowane i ładnie zabarwione.------------------- Patate, pesto di carciofi e rucola
Skład na 1: 3 arrosto Patate novelle
Condimento: Pesto di carciofi (oppure frullate 4/5 carciofini sott ' Olivo con 2 cucchiai di Olio extra Vergine) Sale e pepe
Olio extra Vergine di oliva
Come arrostire le patate: Preriscaldare forno a 180 C / gas
Scaldare una padella a fiamma bassa e aggiungete abbastanza olio d ' Oliva per coprire il fondo della pentola. Aggiungere le patate e condite con sale grosso. Soffriggere, mescolando, finch le patate sono leggermente dorate-circa 10 minuti. Trasferire la teglia in forno e cuocete per 25 minuti, finch le patate saranno cotte e ben dorate.