Mój Własny Karaiby Christmas Fruit Cake Znany Również Jako Wielkie Ciasto

Mój Własny Karaiby Christmas Fruit Cake Znany Również Jako Wielkie Ciasto
Mój własny Karaiby Christmas Fruit Cake znany również jako wielkie ciasto wymaga około 5 godzin i 24 minuty od początku do końca. Jedna porcja zawiera 778 kalorii, 8G białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 2,87 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jest to raczej tanie przepis dla fanów kuchni środkowoamerykańskiej. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Jest idealny do Boże Narodzenie. Jeśli masz mąkę, cukier, wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to eggless christmas fruit cake, jak zrobić christmas fruit cake, Świąteczne Ciasto Owocowe, oraz Świąteczne Ciasto Owocowe.

Polecane wino: Gewurztraminer, Pinot Gris, Riesling

Gewurztraminer, Pinot Gris i Riesling to moje najlepsze propozycje na Karaiby. Będziesz chciał zdecydować się na wina z odrobiną słodyczy, gdy mamy do czynienia z pikantnymi daniami karaibskimi. Serwuj te wina schłodzone, aby były jeszcze bardziej orzeźwiające. Jednym z win, które można spróbować jest Domaines Schlumberger Les Princes Abbes Gewurztraminer. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
Domaines Schlumberger Les Princes Abbes Gewurztraminer
Domaines Schlumberger Les Princes Abbes Gewurztraminer
Prawdopodobnie najsłynniejsze wino Alzacji, Traminer przyszedł do nas z północy Włoch i pochodzi z XVI wieku. Gewurztraminer (dosłownie pikantny lub piżmowy Traminer) to wybór najbardziej pachnących Traminerów i stał się znany jako Gewurztraminer w 1950 roku. Jasnożółty z wyraźnymi refleksami. Wino ma młodzieńczą jakość. Nos jest wyrazisty i ujawnia kwiatową dominantę róży, piwonii. Lekko kandyzowany, dostrzega się egzotyczne owoce, liczi, a po napowietrzeniu odkrywa się nuty imbiru i nutę mentolu. Nos wykazuje piękną typiczność, bez ekstrawagancji, ale z precyzją. Początek w ustach jest obszerny i miękki, energiczny; rozwija się na medium z orzeźwiającą szybkością. Te same smaki egzotycznych owoców, imbiru i kwiatów róży postrzegane w nosie, z lekkim odrobiną goryczy na finiszu. Połącz z przyprawioną i aromatyczną kuchnią, taką jak kuchnia azjatycka/fusion, peruwiańskie ceviche i potrawy z elementami przyprawowymi i owocowymi.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 24 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia4
Magazyn