Mój Ulubiony Cytrynowy Pudding
Mój ulubiony Pudding cytrynowy to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 370 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz masło, żółtka jaj, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Foodnetwork ma 4 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ulubiony Pudding Kukurydziany, Mój Ulubiony Pudding Z Nasion Chia, oraz Ulubiony budyń Justina z sosem truskawkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu ubić cukier i skrobię kukurydzianą.
Dodać mleko i ubijać na gładką masę.
Dodać żółtka, skórkę i sól i gotować, mieszając często na początku i stale pod koniec, na średnim ogniu, aż zgęstnieje na tyle grubo pokryć tył łyżki.
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z sokiem z cytryny i masłem.
Wlać przez sitko do dużej miski lub 4 pojedyncze dania do serwowania.
Ostudzić do temperatury pokojowej. Schłodzić, luźno przykryte, przez co najmniej 2 godziny i do 3 dni, lub do momentu, aż zestaw i dokładnie schłodzone.