Mój Brat Bruksela

Mój Brat Bruksela
Mój brat Bruksela może być tylko bezglutenowy i pierwotny przepis, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 7G białka, oraz 15g tłuszczu. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 82 centów za porcję. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś świeżo popękaną paprykę, masło, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Działa dobrze jako dodatek. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak doskonały wynik spoonacular 33%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Dwa Banana brata dzieli, Tacos z kurczakiem mojego brata, oraz Tacos z kurczakiem mojego brata.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Napełnij duży garnek 3/4 drogi wodą i dodaj 1 łyżeczkę soli i brukselkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrukselkaBrukselka
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Postaw garnek na dużym ogniu i zagotuj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Gotuj, aż brukselka zmięknie widelcem około 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrukselkaBrukselka
5
Zdejmij z ognia, osusz kiełki i przenieś do łaźni lodowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełkiKiełki
LódLód
6
Ostudź całkowicie, odcedź i odstaw na bok.
7
Pokrój brukselkę na plastry o długości 1/4 cala i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrukselkaBrukselka
8
Dodaj boczek do średniej patelni do smażenia i gotuj, aż będzie chrupiący, a następnie wyjmij na talerz wyłożony ręcznikiem papierowym, aby odsączyć. Ustaw ogień na średnio wysoki, dodaj cebulę na patelnię i smaż, aż będą przezroczyste i dopiero zaczną karmelizować, około 5 lub 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
9
Dodaj masło na patelnię, następnie dodaj brukselkę i smaż jeszcze przez 3 do 4 minut. Dopraw pozostałą 1 łyżeczką soli i 1 łyżeczką pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrukselkaBrukselka
MasłoMasło
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Przełóż do miski lub półmiska i posyp zarezerwowanym boczkiem i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Podawaj natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn