Mój Brat Bruksela
Mój brat Bruksela może być tylko bezglutenowy i pierwotny przepis, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 7G białka, oraz 15g tłuszczu. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 82 centów za porcję. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś świeżo popękaną paprykę, masło, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Działa dobrze jako dodatek. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak doskonały wynik spoonacular 33%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Dwa Banana brata dzieli, Tacos z kurczakiem mojego brata, oraz Tacos z kurczakiem mojego brata.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Napełnij duży garnek 3/4 drogi wodą i dodaj 1 łyżeczkę soli i brukselkę.
Postaw garnek na dużym ogniu i zagotuj.
Gotuj, aż brukselka zmięknie widelcem około 8 do 10 minut.
Zdejmij z ognia, osusz kiełki i przenieś do łaźni lodowej.
Ostudź całkowicie, odcedź i odstaw na bok.
Pokrój brukselkę na plastry o długości 1/4 cala i odstaw na bok.
Dodaj boczek do średniej patelni do smażenia i gotuj, aż będzie chrupiący, a następnie wyjmij na talerz wyłożony ręcznikiem papierowym, aby odsączyć. Ustaw ogień na średnio wysoki, dodaj cebulę na patelnię i smaż, aż będą przezroczyste i dopiero zaczną karmelizować, około 5 lub 6 minut.
Dodaj masło na patelnię, następnie dodaj brukselkę i smaż jeszcze przez 3 do 4 minut. Dopraw pozostałą 1 łyżeczką soli i 1 łyżeczką pieprzu.
Przełóż do miski lub półmiska i posyp zarezerwowanym boczkiem i serem.