My Favorite Angel Food Cake

My Favorite Angel Food Cake
Mój ulubiony Anioł jedzenie ciasto może być tylko deser szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 22 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 232 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz białka, niewielką ilość soli, syrop kukurydziany i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Ulubiony tort czekoladowy Anioła taty, Angel Food Cake, oraz Angel Food Cake.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Dostosuj stojak piekarnika, aby był tuż pod (ale nie w środku). Linia dolnej części patelni Angel food cake z pierścieniem pergaminu. Możesz pominąć ten krok, ale ułatwia to usunięcie ciasta.Zmiel granulowany cukier w starym młynku do kawy lub mini robocie kuchennym. To sprawia, że miękisz jest ciaśniejszy, ale możesz go pominąć, jeśli nie masz Szlifierki.Mąkę tortową przesiać razem z cukrem cukierniczym. Zestaw aside.In miskę miksera stojącego wyposażonego w nasadkę ubijamy białka aż do spienienia, następnie dodajemy śmietanę tatarską i ubijamy aż szczyty będą prawie sztywne. Gdy mikser nadal działa, dodaj sól, następnie stopniowo dodawaj cukier i kontynuuj ubijanie, aż cukier zostanie wchłonięty. Beat w ekstraktach.Włącz mikser do najniższej prędkości i stopniowo wlewaj mąkę do boku miski miksera stojącego, uważając, aby nie spuścić powietrza z białek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowania Beztłuszczowej I Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Waniliowej (np. Jell-O®)Opakowania Beztłuszczowej I Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Waniliowej (np. Jell-O®)
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wyjmij mikser ze stojaka i skrobakiem, złóż mąkę, która nie zmieszała się z resztą.Zeskrobać ciasto ciasto na patelni i piec przez 45 minut lub do góry jest rumiane i ciasto sprężyny z powrotem lekko po dotknięciu. Odwróć patelnię do góry nogami i odwróć na nogi, aby ostygła przez około dwie godziny.Gdy ciasto jest całkowicie chłodne, Uruchom zwykły, Nie ząbkowany nóż na krawędziach patelni i łodygi ciasta. Rozpakuj ciasto i zdejmij pergamin. Zrób siedmiominutowy lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Białka jajka, cukier, wodę, śmietanę z kamienia nazębnego i syrop kukurydziany wymieszać w podwójnym kotle i ułożyć na gotującej się wodzie. Z ręcznym mikserem, bij na wysokości przez 7 minut lub do miękkich pików uformują się i mieszaninę jest 71° na termometrze cukierków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Zdjąć z ognia. Ubić w soli i wanilii i kontynuować bicie ciepła przez około 3 minuty lub aż szczyty są sztywne i lukier jest łatwy do rozłożenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn