My Favorite Angel Food Cake
Mój ulubiony Anioł jedzenie ciasto może być tylko deser szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 22 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 232 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz białka, niewielką ilość soli, syrop kukurydziany i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Ulubiony tort czekoladowy Anioła taty, Angel Food Cake, oraz Angel Food Cake.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Dostosuj stojak piekarnika, aby był tuż pod (ale nie w środku). Linia dolnej części patelni Angel food cake z pierścieniem pergaminu. Możesz pominąć ten krok, ale ułatwia to usunięcie ciasta.Zmiel granulowany cukier w starym młynku do kawy lub mini robocie kuchennym. To sprawia, że miękisz jest ciaśniejszy, ale możesz go pominąć, jeśli nie masz Szlifierki.Mąkę tortową przesiać razem z cukrem cukierniczym. Zestaw aside.In miskę miksera stojącego wyposażonego w nasadkę ubijamy białka aż do spienienia, następnie dodajemy śmietanę tatarską i ubijamy aż szczyty będą prawie sztywne. Gdy mikser nadal działa, dodaj sól, następnie stopniowo dodawaj cukier i kontynuuj ubijanie, aż cukier zostanie wchłonięty. Beat w ekstraktach.Włącz mikser do najniższej prędkości i stopniowo wlewaj mąkę do boku miski miksera stojącego, uważając, aby nie spuścić powietrza z białek.
Wyjmij mikser ze stojaka i skrobakiem, złóż mąkę, która nie zmieszała się z resztą.Zeskrobać ciasto ciasto na patelni i piec przez 45 minut lub do góry jest rumiane i ciasto sprężyny z powrotem lekko po dotknięciu. Odwróć patelnię do góry nogami i odwróć na nogi, aby ostygła przez około dwie godziny.Gdy ciasto jest całkowicie chłodne, Uruchom zwykły, Nie ząbkowany nóż na krawędziach patelni i łodygi ciasta. Rozpakuj ciasto i zdejmij pergamin. Zrób siedmiominutowy lukier.
Białka jajka, cukier, wodę, śmietanę z kamienia nazębnego i syrop kukurydziany wymieszać w podwójnym kotle i ułożyć na gotującej się wodzie. Z ręcznym mikserem, bij na wysokości przez 7 minut lub do miękkich pików uformują się i mieszaninę jest 71° na termometrze cukierków.
Zdjąć z ognia. Ubić w soli i wanilii i kontynuować bicie ciepła przez około 3 minuty lub aż szczyty są sztywne i lukier jest łatwy do rozłożenia.