My Favorite Angel Food Cake

My Favorite Angel Food Cake
Mój ulubiony Anioł jedzenie ciasto może być tylko deser szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 22 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 232 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz białka, niewielką ilość soli, syrop kukurydziany i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Ulubiony tort czekoladowy Anioła taty, Angel Food Cake, oraz Angel Food Cake.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Dostosuj stojak piekarnika, aby był tuż pod (ale nie w środku). Linia dolnej części patelni Angel food cake z pierścieniem pergaminu. Możesz pominąć ten krok, ale ułatwia to usunięcie ciasta.Zmiel granulowany cukier w starym młynku do kawy lub mini robocie kuchennym. To sprawia, że miękisz jest ciaśniejszy, ale możesz go pominąć, jeśli nie masz Szlifierki.Mąkę tortową przesiać razem z cukrem cukierniczym. Zestaw aside.In miskę miksera stojącego wyposażonego w nasadkę ubijamy białka aż do spienienia, następnie dodajemy śmietanę tatarską i ubijamy aż szczyty będą prawie sztywne. Gdy mikser nadal działa, dodaj sól, następnie stopniowo dodawaj cukier i kontynuuj ubijanie, aż cukier zostanie wchłonięty. Beat w ekstraktach.Włącz mikser do najniższej prędkości i stopniowo wlewaj mąkę do boku miski miksera stojącego, uważając, aby nie spuścić powietrza z białek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Opakowania Beztłuszczowej I Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Waniliowej (np. Jell-O®)Opakowania Beztłuszczowej I Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Waniliowej (np. Jell-O®)
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wyjmij mikser ze stojaka i skrobakiem, złóż mąkę, która nie zmieszała się z resztą.Zeskrobać ciasto ciasto na patelni i piec przez 45 minut lub do góry jest rumiane i ciasto sprężyny z powrotem lekko po dotknięciu. Odwróć patelnię do góry nogami i odwróć na nogi, aby ostygła przez około dwie godziny.Gdy ciasto jest całkowicie chłodne, Uruchom zwykły, Nie ząbkowany nóż na krawędziach patelni i łodygi ciasta. Rozpakuj ciasto i zdejmij pergamin. Zrób siedmiominutowy lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Białka jajka, cukier, wodę, śmietanę z kamienia nazębnego i syrop kukurydziany wymieszać w podwójnym kotle i ułożyć na gotującej się wodzie. Z ręcznym mikserem, bij na wysokości przez 7 minut lub do miękkich pików uformują się i mieszaninę jest 71° na termometrze cukierków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Zdjąć z ognia. Ubić w soli i wanilii i kontynuować bicie ciepła przez około 3 minuty lub aż szczyty są sztywne i lukier jest łatwy do rozłożenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn