Musztarda pieprz łosoś z sosem z czerwonego wina
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj łososia z papryką musztardową z sosem z czerwonego wina. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 298 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.37 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odebrać cukinię, liście oregano, filety łososia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Łosoś W Sosie Winno-Musztardowym, Grillowany łosoś z sosem musztardowo-winnym, oraz Łosoś Pieczony W Pieprzu Z Sosem Musztardowo-Ziołowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować lub mikrofalówka całą cukinię aż tylko gotowane przez. Pozostawić do ostygnięcia, aby pokroić w cienkie paski. Odstawić.
Usuń skórę i kości z łososia.
Połącz pieprz, nasiona gorczycy i oregano i naciśnij na Topy łososia do Płaszcz.
Rozgrzać olej na patelni nieprzywierającej i gotować łososia przez 1 do 2 minut z każdej strony.
Przełożyć do naczynia do pieczenia i ogrzać w bardzo niskim piekarniku.
Wlać czerwone wino na patelnię i gotować, aż wino zmniejszy się i zgęstnieje. Paski cukinii przełożyć do osobnego rondla z niewielką ilością wody lub wywaru oraz bazylią i podgrzać.
Łososia podawać na cukinię i łyżkę na sosie z czerwonego wina.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.