Musztarda Aioli grillowane ziemniaki z drobnymi ziołami
Musztarda Aioli grillowane ziemniaki z drobnymi ziołami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę zbożową, majonez, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ziemniaki z kremowym kozim serem i drobnymi ziołami, Musztarda Aioli-ziemniaki grillowane z drobnymi ziołami, oraz Jackson ' s Mighty Fine Food i Lucky Lounge grillowane karczochy i czosnek Aioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Ubić majonez, musztarda Dijon, musztarda pełnoziarnista, miód i czosnek i posypać solą i pieprzem przykryć miskę i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut i do 1 dnia.
Włóż ziemniaki do garnka i przykryj zimną wodą o 2 cale.
Dodać sól i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Gotować ziemniaki, aż szaszłyk włożony do środka każdego ziemniaka spotka się z pewnym oporem, 12 do 15 minut.
Dobrze odcedzić i lekko ostudzić.
Rozgrzej grill do medium, aby uzyskać bezpośrednie ciepło.
Ziemniaki pokroić na pół, wrzucić trochę musztardy aioli i posypać solą.
Umieść ziemniaki pokrojone bokiem w dół na grillu i grillować, aż lekko złoty kolor, o 3 protokół. Flip ziemniaki i grill na złoty kolor i po prostu gotowane przez, o 3 protokół.
Ziemniaki przełożyć na talerz i posypać natką pietruszki, szczypiorkiem, estragonem, solą i pieprzem.
Ziemniaki podawać z pozostałą musztardą aioli.