Muszle Nadziewane Taco mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.35 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 886 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 37151 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz salsę, cebulę, przecier pomidorowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać okruchy chleba panko, możesz podążać za tym daniem głównym z Karmelowe Jabłko Crisp jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Muszle Nadziewane Taco, muszle nadziewane taco, oraz Muszle Nadziewane Taco dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę i podsmażyć do miękkości, o 5-7 protokół.
Dodać mieloną wołowinę i gotować, aż rumiane, rozbijając go, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)
5
Dodaj przyprawę taco, przecier pomidorowy, kukurydza, czarna fasola i kozi ser i gotować, aż ser kozi stopi się, o 2-3 protokół.Doprawić ostrym sosem, solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
4 Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok. 1-1/4 Funta)
Ser Kozi
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
6
Rozłóż salsę do dużego naczynia do pieczenia, nadziej skorupki mieszaniną wołowiny i umieść je w salsie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
Zęby Przyrodzenia
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
7
Masło wymieszać z bułką tartą i posypać nadziewane muszle, a następnie ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Nadziewane
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
8
Piec w rozgrzanym piekarniku 177°, aż ser się stopi i bułka tarta zmieni kolor na złoty, około 20-25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.