Muszle Jumbo Nadziewane Szynką

Muszle Jumbo Nadziewane Szynką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj nadziewanych szynką muszli Jumbo. Jedna porcja tego dania zawiera około 16G białka, 7G tłuszczu i w sumie 171 kalorii. Ten przepis służy 8. Za 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka oleju canolan, papryki, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest dobre. Podobne przepisy obejmują Muszle Jumbo Nadziewane Tuńczykiem, Sałatka Z Tuńczyka Nadziewane Muszle Jumbo, oraz Ser i szpinak Nadziewane Jumbo muszle.

Instrukcje

1
Gotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie w małym rondelku wymieszaj mąkę i mleko na gładką masę. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
2
Zdjąć z ognia; odstawić.
3
Na dużej patelni nieprzywierającej podsmaż grzyby, cebulę i zieloną paprykę na oleju do miękkości. Zmniejsz ogień; dodaj szynkę, 1/2 szklanki szwajcarskiego sera i parmezanu. Gotuj i mieszaj, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, PoszarpanyCienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Oliwki Pokrojone Na ćwiartkiOliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
4
Zdjąć z ognia. Dodaj 1/2 szklanki zarezerwowanego sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
5
Odcedź makaron; faszeruj każdą skorupkę około 3 łyżkami zgłoszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
6
Miejsce w 13. x 9-w. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. Na wierzch z pozostałym sosem. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 30 minut lub do podgrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
7
Posyp pietruszką, papryką i pozostałym szwajcarskim serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn