Muszki z szynką i serem
Muszki z szynką i serem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.47 za porcję. Jedna porcja zawiera 530 kalorii, 26g białka, oraz 30 g tłuszczu. 1177 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę, mleko, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Spróbuj Muszki Z Szynką I Serem, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Suwaki z szynką i serem hawajskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
W dużym rondlu na średnim ogniu rozpuść masło.
Podsmaż czosnek 30 sekund.
Ubić w mące, soli i pieprzu. Gotować i mieszać, aż będzie gładka.
Wlać mleko, trochę na raz, stale mieszając. Doprowadzić do wrzenia na 1 minutę. Wymieszać z musztardą i Colby. Nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ser się rozpuści.
Wyjąć z ognia i wymieszać z makaronem i szynką.
Wlać do naczynia do pieczenia 2 quart.
Piec 20 do 25 minut, aż bąbelki i złoty.