Muszki Savannah
Muszki Savannah mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 28. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pasty migdałowej, żółtko jaja, batony mlecznej czekolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Savannah Red Rice, Savannah Red Rice, oraz Homar Savannah dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pozostawić ciasto w temperaturze pokojowej przez 20 minut lub aż będzie łatwe do zwinięcia. Ciasto rozłożyć na lekko posypanej mąką powierzchni.
Skręć w 14-calowy kwadrat.
Przekrój kwadrat na pół z karbowanym kółkiem do ciasta.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Do napełniania: pokruszyć pastę migdałową w małej misce do mieszania.
Dodaj żółtko, brązowy cukier i mleko. Beat z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Nadzienie rozłożyć na 1 ciasto pół*.
Pozostałe ciasto układamy do połowy na nadzieniu. Używając karbowanego koła ciasta, pokrój ciasto w poprzek na czternaście pasków o szerokości 1 cala. Następnie przeciąć każdy pasek na pół w poprzek, aby wykonać 28 sztuk. Przekręć każdy kawałek dwa razy.
Umieść skręty w odległości około 2 cali na arkuszach ciastek wyłożonych folią lub papierem pergaminowym.
Skręty pędzla z lekko ubitym białkiem jaja.
Posypać cukrem (Gruboziarnisty cukier, jeśli jest dostępny).
Piec przez 12 do 15 minut lub do złotego koloru.
Przenieść do stojaków drucianych do ostygnięcia.
Podawać z sosem czekoladowym.
* Nadzienie migdałowe będzie bardzo sztywne. Aby ułatwić rozprowadzanie, Wrzuć równomiernie dolewkę nadzienia na ciasto. Spryskaj kawałek woskowanego papieru nieprzywierającym sprayem do gotowania. Pastę migdałową wcisnąć równomiernie na całe ciasto. Rozpylaj woskowany papier tak często, jak to konieczne, aby zapobiec przyklejaniu się wypełnienia.
W rondlu wymieszać cukier, skrobię kukurydzianą i sól. Kruszyć batoniki w 1 na raz. Stopniowo mieszać w śmietanie. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż czekolada się rozpuści. Żółtko jajka temperować z 1/2 szklanki ostrego sosu.
Dodać z powrotem do garnka i gotować i mieszać, aż mieszanina dojdzie do wrzenia.
Zdjąć z ognia. Wymieszać wanilią i wlać do miski. Pozostały sos można wlać do kubków z kremem, schłodzić i podać jako budyń.