Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Mushroom Steak 'n' Linguine. Przepis ten służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 40g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 581 kalorii. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 33% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Walentynki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś do smarowania szczypiorek i cebulowy serek śmietankowy, rozmaryn, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć śmietanę można śledzić to danie główne z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 82%. Ten wynik jest ogromny. Spróbuj Mushroom Linguine, Mushroom Linguine, oraz Pieczony Grzyb Linguine podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotować linguine zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie wołowinę posypać solą i pieprzem. Na dużej patelni podsmażyć wołowinę w 2 łyżeczkach oleju do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Gotowaną Polędwiczkę Wieprzową Pokroić W Paski
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Stek świetnie komponuje się z Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnio mocnymi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. The Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir